Zpěvačka čeká po dvou samovolných potratech už třetí dítě s manželem Samem Cooperem. Lily doufá, že tentokrát už dítě donosí v pořádku a k žádnému potratu nedojde. Uzpůsobila tomu svůj režim. Na dlouhý čas přerušila svou práci a fanoušci se jejího zpěvu dočkají až po porodu.

Nastávající maminka se s velkým bříškem pyšně vyfotila a snímek umístila i se vzkazem na sociální síť Twitter. "Já, břicho a dýně. Tuhle fotku jsem pořídila minulou noc," napsala na Twitter Lily, která by v tuto chvíli měla být v sedmém měsíci těhotenství.

Už dříve napsala na Twitter vzkaz s obavou, zda bude děťátko v pořádku. "Na cestě je mé další miminko a já mám strach," neváhala odkrýt své emoce Lily. Ta se nyní drží hlavně v klidu u sebe doma v péči nejbližších.

Lily přišla o první dítě, které čekala s hudebníkem ze skupiny The Chemical brothers Edem Simonsem, v roce 2008. Druhé předčasně porodila v šestém měsíci v listopadu 2010. Chlapeček bohužel nepřežil. Se svým nynějším manželem Samem Cooperem, za kterého se Lily vdala letos v červnu, čeká už třetí dítě. Doufejme, že tentokrát mladá zpěvačka své dítě donosí a porodí zdravé.

Fotogalerie
4 fotografie