Velký pracovní úspěch zažívá slovenská modelka Adriana Čerňanová. Jako novou tvář si ji vybrala světoznámá značka na výrobu podprsenek Wonderbra. Stala se tak po české krásce Evě Herzigové a dlouhonohé Adrianě Sklenaříkové třetí česko-slovenskou modelkou v kampani.

Zázračné podprsenky, které vám zvednou nejen prsa, ale i sebevědomí, před krásnou Slovenkou proslavily Eva Herzigová nebo Adriana Sklenaříková. Mladá blondýnka z Bratislavy, která se pyšní výškou 180 cm a mírami 88 - 60 – 88, procházela castingy na reklamní kampaň celý jeden rok.

Nakonec v užším výběru bojovala o post nové královny push-up podprsenek s ruskou modelkou. Slovenka Adriana získala roční kontrakt, který jí hned po úvodním focení prodloužili na dva roky.

Eva Herzigová ve slavné kampani na podprsenku Wonderbra
Autor: archiv

Kdo je Adriana Čerňanová?

V modelingu začala ve třinácti, když se objevila v prvním reklamním spotu. O dva roky později vyhrála soutěž IN hledá Supertvár. V národním finále Elite Model Look 2006 skončila na druhém místě.

Po maturitě se přestěhovala do New Yorku, kde působí už dva roky. Předváděla pro Givenchy Haute Couture, fotila Dior kampaň s hercem Judem Lawem a nyní získala kampaň Wonderbra. Fotila pro známé magazíny Vogue, Harper 's Bazaar, Glamour, Elle či Marie Claire.

Fotogalerie
10 fotografií