To má pak za následek, že Demi nejí. Kdo by také měl chuť na jídlo, když všechny americké magazíny neustále propírají manželovu nevěru. Demi tak musela snést i rozhovor se Sarou Leal, která prozradila pikantní detaily ze sexu s Ashtonem Kutcherem. Navíc všichni nyní spekulují, kdy se Demi oficiálně rozhodne pro rozvod.

Herečka si pořád není jistá, jestli svému zajíčkovi odpustí nebo ne. To dokazuje i fakt, že stále nosí snubní prsten. S ním se předvedla na premiéře svého snímku Margin Call v pondělí večer na červeném koberci v New Yorku. Herečka všechny omráčila v rudých pouzdrových šatech, které jí sekly.

Demi děsí svou vyhublostí
Autor: Profimedia.cz

Jedinou vadou na kráse byla její až extrémní štíhlost. Bohužel všem v té chvíli bylo jasné, co za tím vězí a držení diety nebo anorexie to rozhodně není. Navíc Demi nikdy neměla zapotřebí shazovat kila. Vždy měla perfektní postavu, kterou si udržuje pravidelným cvičením. Občas pomohla i ruka plastického chirurga.

To, jestli se Demi rozhodne pro rozvod nebo dá Ashtonovi druhou šanci, se zřejmě uvidí až časem. Fotografové ale o víkendu nafotili stěhovací dodávky, které odjížděly ze společné vily manželů. Že by Demi už udělala konečnou tečku za šestiletým vztahem? Rozhodně by jí to psychicky i fyzicky prospělo...

Fotogalerie
13 fotografií