Když Tori ve středu večer vyšla v Los Angeles na ulici, nikdo ji nepoznával. Blonďaté vlasy měla stažené do culíku a obličej byl bez známky jakéhokoli make-upu. Tori se soustředí spíše na příchod potomka než na svůj vzhled. V černých dlouhých šatech se jí dmulo velké bříško, porodit by měla už za pár týdnů.

Většinou Tori vídáme na červeném koberci s perfektním líčením a šaty. Nyní na sebe nehledí. V doprovodu manžela Deana byla dokoupit několik věcí do dětské výbavy. Dvojice už spolu má syna Liama (4) a dceru stellu (3).

Tori přiznala, že třetí těhotenství je nejtěžší ze všech. „Lidé si myslí, že první těhotenství je nejtěžší, ale to se mýlí. Poprvé to pro mě bylo snadné, protože jsem mohla proležet celé dny. Neměla jsem tehdy dvě děti, o které jsem se musela starat,“ řekla herečka magazínu US Weekly.

Tori zatím neví, jestli se jí narodí chlapeček nebo holčička, s manželem se nechávají překvapit. Dokonce Tori už pomýšlí na čtvrté dítě. "Pokud budeme schopni mít další dítě, bylo by to úžasné!"

Fotogalerie
5 fotografií