Sklenaříková se svěřila, že ji mrzí rozpad vztahu o to víc, že se s manželem nedokáží ani normálně bavit a vídat. "Chce to ještě čas, aby se bývalý vztah změnil v přátelství. Stále mě to hrozně bolí, byl mou životní láskou," řekla Sklenaříková.

Když přišla otázka na děti, Sklenaříková přiznala, že by to vztah nejspíš zachránilo. "To, že jsme neměli děti ten rozchod ulehčilo, ale kdybychom je měli, možná by to náš vztah zachránilo, kdo ví?" Dodala bývalá topmodelka.

Fotogalerie
9 fotografií

S někdejším francouzským fotbalovým reprezentantem Christianem Karembeu se Sklenaříková poznala v polovině 90. let, svatbu měli roce 1998. Letos na jaře ale pár, který se kvůli manželově putování po evropských klubech a Adrianině cestování za prací nikdy pořádně neusadil, oznámil překvapivý rozchod. "Řekněme, že jsme se vyvíjeli rozdílně a že nemáme stejné potřeby. Každý musí pokračovat vlastní cestou. Raději jsem odešla, abych vše nezničila, nepoškodila naše vzpomínky," řekla k tomu Sklenaříková.

Adriana nyní prožívá nový vztah s bohatým francouzským podnikatelem Andrém. S ním byla vyfocena na procházce v Paříži. Adriana by si s novým partnerem moc přála miminko, ale zatím se jí nedaří otěhotnět. Momentálně musí řešit rozvod se svým manželem Christianem, který se neodkladně blíží.