Doslova rodinná idylka panovala v jednom ze společných domů v Miami. Tříletá dvojčata Max a Emma si hrála kolem bazénu, zatímco je z dálky Jennifer hlídala. Jennifer vypadala uvolněně. Na sobě měla bílé kraťasy, boty na platformě a tvář si kryla slunečními brýlemi. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se trápila rozvodem s manželem Marcem.

Lopez si udělala malou přestávku v natáčení filmu "What to Expect When You're Expecting", aby mohla společně se svým stále ještě manželem Marcem oslavit jeho narozeniny.

Ten měl den před jejich společným víkendem koncert, na kterém dostal velký dort a všichni fanoušci mu zpívali přání k narozeninám. Poté Marc neudžel dojetí a rozbrečel se. "Všem moc děkuju za podporu a lásku, kterou mi dáváte, v tomto pro mě těžkém období života," vzkázal Marc v narážce na jeho rozpadající se manželství s Lopez.

Pár se vzal v roce 2004, po čtyřech letech manželství Lopez porodila dvojčata Maxe a Emmu. Už v té době začaly mezi manželi problémy. Hádky byly na denním pořádku. Nakonec si oba řekli, že nemá cenu v manželství pokračovat. Lopez tak letos v červnu podala žádost o rozvod.

Fotogalerie
7 fotografií