Do nemocnice přišel spolu s Jennifer i její přítel Justin Theroux, který je herečce v těžkých chvílích oporou. Jennifer se o svou matku velmi bála, po mrtvici totiž nemohla mluvit a stále je ve vážném stavu. Herečku fotografové vyfotili v sobotu, jak odchází v slzách domů z nemocnice.

Soused Nancy britskému deníku Daily Mail sdělil, že si nevšiml nějakých předchozích zdravotních obtíží, kterými by mohla matka Aniston trpět. "Je teď v nemocnici. Je to báječná žena a velmi hodná paní. dříve jsem si žádných problémů nevšiml," prozradil.

Jennifer se svou matkou neměla v posledních letech moc dobrý vztah. Spíš si byly cizí. V roce 1996 se totiž Nancy v jednom televizním rozhovoru svěřila o svém vztahu s dcerou. Aniston jí v té době měla dokonce vzteklá zavolat s tím, že jí to nikdy neodpustí, co v televizi řekla. Matka pak o jejich vztahu napsala i knihu.

V roce 2000 svou matku dokonce nepozvala ani na svatbu s hercem Bradem Pittem. Nancy Jennifer sama vychovávala od jejích devíti let, kdy od nich odešel její otec John Aniston. Před třemi lety se Jennifer svěřila médiím, že už je mezi ní a matkou vše v pořádku a blýská se na lepší časy.

"Už je to mezi námi dobrý. Všechny věci jsou mezi námi v pořádku. Vše zlé je u konce a jsme spolu v kontaktu. Mluvíme spolu," řekla Aniston v jednom rozhovoru.

Fotogalerie
9 fotografií