Šedé šaty se zdobením červených motýlů byly ušity na míru speciálně pro Madonnu. Šaty doplnila o červené brýle, boty na podpatku a náramky. Nechyběla ani rudá rtěnka, která zdobila zpěvaččiny rty. Když se pozdravila s fanoušky a zapózovala fotografům, vydala se usednout do kina, aby shlédla v premiéře svůj snímek.

Jen pár hodin předtím se na tiskové konferenci objevila v černých pouzdrových šatech s bílým límečkem. Madonna v nich připomínala jeptišku. Zpěvačka přijela na festival bez svého mladého přítele i dětí. Zřejmě to bere jen jako pracovní povinnost a nehodlá se zdržet déle.

Fotogalerie
24 fotografií

Historický film WE, který na festivalu uvedla, vypráví příběh rozvedené Wallis Simpson, která později prožívá vztah s britským králem Edwardem VIII. Ten pak vedl k jeho abdikaci v roce 1936. Název filmu WE je odvozen z prvních iniciál jmen hlavních postav Wallis a Edwarda. Madonna také na tiskovce k filmu prozradila, že se setkala s podporou na projektu u obou exmanželů herce Seana Penna a režiséra Guye Ritchieho.

Madonna dokonce připustila, že jsou si s hlavní hrdinkou Američankou Wallis v leččem podobné. "Máme společné rysy, obě jsme byly vdané za Brita, máme rády krásné oblečení a máme smysl pro dobrodružství," řekla Madonna novinářům.