Americká herečka má ještě dvě děti, jednadvacetiletou Rainey a syna Justina. Když si ale vyšla s dcerou Sarah, všichni na ní mohli oči nechat. Vysoká a štíhlá brunetka s krásnými vlasy by se mohla hned živit modelingem.

Geny ale Sarah podědila i po svém otci Paulovi Qualley, který dělal v mládí modela. S ním se Andie seznámila během společného pózování pro módní značku Gap. Po třinácti letech manželství se ale rozvedli. Herečka pak byla vdaná ještě podruhé za podnikatele Rhetta Hartzoga, to jí ale také nevyšlo.

"Abych byla šťastná, tak k tomu muže opravdu nepotřebuju," říká Andie MacDowell. Od bolestného rozchodu s manželem Paulem žije herečka sama s dětmi v malém městečku u Atlanty. "Zachránil mě fantastický vztah s mými dětmi," říká MacDowell. "Dříve jsem si myslela, že nutně potřebuju muže. Ale to teď vidím jinak. Bylo by hezké zase se zamilovat, ale já čekám na toho správného." Večery teď tráví osamělá matka u krbu a sní otom, že by se ráda přestěhovala do Evropy. "Napadla mě Itálie, ale asi to zatím nepůjde." Důvodem je její nejstarší syn Justin. "On je pravé americké dítě, a já si nejsem jista, zda by dokázal žít bez basketbalového hřiště."

Fotogalerie
4 fotografie