Brazilská topmodelka, která se v modelingu pohybuje už od svých třinácti let, přesto nepůsobí jako zhýčkaná krasavice. „Byla velmi příjemná, a když zjistila, že ji pozoruju, tak mi s úsměvem zamávala,“ popsal Blesku jeden z jejích fanoušků, který nechyběl na pražském hlavním nádraží, kde se celou středu natáčelo.

Přehlídka nejznámější značky spodního prádla Victoria’s Secret je každoročně jednou z nejočekávanějších a nejvelkolepějších módních událostí a účastní se jí ty nejzářivější z modelingových hvězd. Praha má tu čest, že reklama na tuto show se natáčí právě zde.

Navíc pod taktovkou známého producenta a režiséra Michaela Baye, který má na svém kontě takové snímky jako je Transformers, Skála, Ostrov nebo Mizerové.

Kromě Limy se natáčení účastní i další světové krásky zvučných jmen jako Doutzen Kroes (26), Erin Heatherton (22) nebo Candice Swanepoel (22).

Kdo je Adriana Lima?

Byla objevena při nakupování v nákupním středisku ve věku 13 let. Úspěch slavila již v 15, kdy získala titul Ford Supermodel Brazílie. Krátce nato podepsala smlouvu s Elite Model Management a její brzká kariéra odstartovala v mezinárodních vydáních Vogue. Brzy poté se zařadila do elitního klubu nejžádanějších modelek na světě.

Pravděpodobně nejznámější zakázkou je Victoria’s Secret Angel spolu s Heidi Klum, Gisele Bündchen a Alessandrou Ambrosio.

V únoru 2009 se provdala za srbského basketbalistu Marka Jariće (32), který hraje zámořskou NBA za Memphis, a krátce nato porodila své první dítě, dceru Valentinu Lima Jarić.

TOP 5 nejlépe placených modelek

1. Gisele Bündchen 755 mil. Kč/rok
2. Heidi Klum 338 mil. Kč/rok
3. Kate Moss 229 mil. Kč/rok
4. Adriana Lima 137 mil. Kč/rok
5. Alessandra Ambrosio 86 mil. Kč/rok

Fotogalerie
19 fotografií