Vyřizovala mu kšefty, domlouvala koncerty a nyní je jejich lásce konec. Sexy bruneta Andrea byla Rytmusovi šest let po boku. Není se tedy čemu divit, že spolu mají společný i majetek.

Dům na okraji Piešťan, v němž si chtěl užívat klidný život po boku milované ženy, totiž kupoval napůl se svou ex Andreou Práznovskou. Ta před pár dny potvrdila, že pár už netvoří. Navíc se ze společného domu už odstěhovala. Na řadu tedy přijde dělení majetku.

Rytmus se rád prezentuje drahými věcmi, které vlastní. Jinak tomu nebylo ani v případě jeho domu. Přestože se jím rád pochlubil, není ničím výjimečný a zapadá mezi ostatní domy na ulici. Kupoval ho před třemi lety, ale na veřejnosti jaksi zapomněl zmínit, že dům není jen jeho. Přesnou polovinu totiž vlastní jeho expřítelkyně Andrea.

"S Patrikem jsme už několik měsíců od sebe. Dohodli jsme se, že si dáme pauzu," potvrdila Práznovská. Na řadu tedy přichází rozdělení společně nabytého majetku. Podle informací Nového Času brunetka investovala do bydlení polovinu kupní ceny. Svědčí o tom i výpis z katastru nemovitostí, každý z nich má totiž na sebe napsanou polovinu vlastnického podílu domu i zahrady. "Cena takového domu v lukrativní lokalitě piešťanské loděnice se pohybuje kolem 155 tisíc eur (3,5 milionu Kč). Záleží však i na tom, zda je dům zařízený, nebo ne," tvrdí realitní makléř.

Práznovská se už ze společného domu odstěhovala a v Bratislavě si pořídila byt. V Piešťanech tak zůstává její exmilenec Vrbovský. Svou bývalou bude muset vyplatit a vrátit jí částku, kterou před lety do domu investovala. Pokud by jejich dům měl hodnotu zmíněných 155 tisíc eur, Rytmus by své ex musel dát minimálně 77 tisíc eur (1,8 milionu korun). A v této částce ještě není započteno zařízení domu. Další možností je, že bývalí milenci dům prodají a utržené peníze si rozdělí. Práznovská se k celé kauze nechce zatím vyjadřovat.