Už minulý měsíc se objevily spekulace, že Jay-Z není zpěvačce zcela věrný. Raper se totiž až moc vřele ochomýtal kolem atraktivní modelky Selity Ebanks. Na stopě jim byl magazín In Touch, který poté vydal zprávu: "Jay-Z se se Selitou objímal a důvěrně jí špital do ouška."

Během tohoto léta si Jay-Z hrál na zlobivého kluka vícekrát. Na jednom nočním večírku to roztočil vícekrát. Svůdné krásky, které nápadně připomínaly tanečnice z nočních barů, ho doprovázely do jednoho klubu pozdě v noci. Společně pili a bavili se až do brzkého rána. "Jay-Z pořádně flirtoval - tancoval s nimi a jeho telefon putoval z ruky do ruky. Jedné z nich dokonce dovolil posadit se mu na klín. Působil bezstarostně a svobodně, jako by mu Beyoncé ani jednou nepřišla na mysl," popsal situaci svědek.

Beyoncé se stále tváří, jako by se nic nedělo. Přesto vyšla na povrch další a asi i nejhorší zpráva, že ji Jay-Z už deset let podvádí s francouzskou modelkou Noémi Lenoir. Beyoncé, chceš po tom všem ještě dítě se svým manželem?

Fotogalerie
9 fotografií