Zpočátku se sice exmilenci snažili vycházet spolu co nejlépe, a to hlavně kvůli dceři Lauře (3). I tomu už je zřejmě konec. Nejdřív si vyměnili ostré slovní urážky přes média a teď zpěvačka zasadila poslední hřebíček do rakve jejich vztahu. Po víkendové přestřelce je totiž rozhodnutá prodat dům v Mukařově, který byl jednou z alternativ, kde měla mladá rodina společně žít.

Dara se ještě před devíti měsíci rozplývala nad společným bydlením s Matějem a Laurou. Tenkrát Novému Času prozradila, že pod jednu střechu se nastěhují co by dup. Její plány ale totálně ztroskotaly. Vztah milenců krachnul a dospěl do toho stádia, že dvojice mezi sebou rozpoutala mediální válku.

„Ano, je to pravda. Darča se dům rozhodla prodat,“ potvrdila Novému Času její manažerka Eva Skalová. Nabízí se tedy otázka, jestli si milenci budou peníze dělit. „Dara neplánuje žádné finanční vyrovnání. Prodej je její soukromá věc. Je to její dům,“ vysvětlila Skalová.

Zpěvačka si v současnosti dokonce hledá bydlení v Los Angeles, kam pravidelně jezdí. Už si tam stihla obhlédnout i několik bytů. Jak je vidět, Dara za sebou pálí všechny mosty. „Všechno pro mě ztratilo smysl, když se nám rozpadla rodina. Nebyl důvod ani síla tu zůstávat,“ přiznala Dara.

Fotogalerie
18 fotografií