"Určitě spolu zase chodí, vůbec se od sebe nehnuli. Vídali se i dřív, když Rihanna přijela zpátky na Barbados, ale až teď se dali opravdu zase dohromady," je přesvědčený jejich společný kamarád.

První zamilované fotky Rihanny a Neguse se objevily v médiích v roce 2006, kdy Rihannina hvězda začala prudce stoupat. Pak se ale zpěvačka zamilovala do rappera Chrise Browna. O pár let později obletěly svět fotky zřízené Rihanny, kterou Brown brutálně zbil.

Následovalo několik rozchodů a usmiřovaček a Negus byl vždycky po ruce, když se zpěvačka potřebovala vyplakat na jeho rameni. Trpělivost se mu vyplatila a teď už žhavá barbadoská kráska patří zase jen jemu.

Na karnevalu v Bajanu, kde zastupovala svou zemi a tančila v davu oděná jen do titěrné podprsenky a kalhotek, předváděla se staronovým milencem pěkně žhavé scény. "Drželi se pořád blízko u sebe a jejich tanec byl hodně odvážný a vášnivý," popsal jeden z účastníků karnevalu.

"Těch dvanáct dní, které strávila Rihanna doma na Barbadosu, byli úplně nerozluční," vypráví jejich přítel. Sealy, který má v okolí přezdívku Bůh lásky, se nastěhoval do jejího luxusního barbadoského sídla.

Zdá se, že Rihanna po letech s násilníkem Brownem dostala zase rozum. Negus Sealy si totiž svou přezdívku Bůh lásky nevysloužil náhodou. "Vždycky tu byl pro ni. Je to opravdu skvělý chlap, chytrý, pohledný a zábavný. Všechny holky v okolí ho zbožňujou a proto mu vymysleli tuhle přezdívku," prozradil jeden z místních.

Fotogalerie
6 fotografií