"Bylo to nejtěžší rozhodnutí, jakému jsem kdy čelila," řekla Lopez v novém vydání časopisu Vanity Fair. "Hrozně jsem chtěla, aby nám rodina fungovala. Byl to můj největší sen. Tvrdě jsem na tom pracovala. Vlastně my oba. Někdy to nefungovalo a to je pak smutné. Ale já jsem věčný optimista. Pořád věřím v lásku. Je to stále můj největší sen."

Většina z rozhovoru s Lopez se odehrála ještě před tím, než rozchod oznámili oficiálně. Bohužel celý rozhovor se nesl v duchu, jako by Lopez věděla, že se blíží konec.

"Snažíme se, snažíme," řekla, když se redaktor ptal na vyvažování jejich pracovního života mezi dětmi a manželstvím.  "Začíná to být ale čím dál tím těžší. Když jsme se poprvé vzali, většinu času, a ještě předtím, než se narodily děti, jsme byli schopni chodit všude společně. Tolik jsem nepracovala. Jezdili jsme spolu na koncertní turné, natáčeli jsme film a spoustu jiného. Je to těžké, mysleli jsme si, že ne," pokračuje ve své zpovědi Lopez.

"Jak už jsem řekla, ve všem jsem se v prvních třech letech manželství podřizovala jemu. Tolik jsem nepracovala a vše se točilo jen kolem něj. Pak jsem otěhotněla a starala se o děti. No a poté jsem začala pracovat. Manželství je těžké, je to náročné a nikdy nebude nic dokonalého," dodala Lopez.

Dále Lopez v rozhovoru přiznala, že se snažila zachránit manželství tím, že si najala chůvu, aby se jí starala o dvojčata Maxe a Emme a mohla se věnovat Marcovi. Rozhodně popírá zvěsti o umělém oplodnění, v rodině se prý už dvojčata narodila.

Nakonec Lopez dodala, že nepodstoupila žádnou plastickou operaci, ale až to bude potřebovat, nebude se tomu bránit. "Já nevím, jak se budu cítit v padesáti," přiznala. Také si o sobě myslí, že je lepší herečka než zpěvačka. To je s podivem, Lopez totiž prodala po světě na 55 milionů desek. Příští rok dokonce dostane hvězdu slávy na chodníku v Hollywoodu.

Fotogalerie
11 fotografií