Známí a příbuzní Gwyneth vždycky tvrdili, že jsou si s matkou velmi podobné. Nyní měli šanci, se o tom přesvědčit, i přítomní hosté na letní party časopisu InStyle v New Yorku, kam Gwyneth s matkou dorazila.

Obě blondýny zářily na všechny strany. Blythe na svých 68 let rozhodně nevypadá, vedle své dcery působila jako spokojená padesátnice. V bílé košili a smetanové sukni po kolena působila svěže.

Gwyneth se zřejmě drží maminčina hesla, že v jednoduchosti je krása. Známá herečka se na akci ukázala s minimem make-upu a v dlouhých černých šatech bez ramínek. Outfit doplnila koženými sandály a vlasy svázala do culíku.

Maminka dvou dětí, dcery Apple (7) a syna Moses (5) si ke své kráse ale dopomáhá kvalitní a luxusní kosmetikou. Novinářům prozradila, že je velkou fanynkou firmy Opal Clarisonic a jejího pleťového séra Sonic. "Je zaměřeno na jemné linky a vrásky kolem očí, obsahuje anti-aging částice. Od té doby, co jsem jej začala používat, jsem uviděla opravdový rozdíl, jsem tím teď posedlá," říká s nadšením o péči o svou pleť Paltrow.

Fotogalerie
8 fotografií