Newyorský seriál Sex ve městě zná snad úplně každý – ženy jej hltají a muži nesnášejí. Čtyři zralé krasavice se baví o svých trpkých i veselých vztahových zkušenostech a nechybí ani časté peprné zážitky ze světa dámských ložnic.

Hlavní hvězda seriálu – herečka Sarah Jessica Parker byla v minulosti zvolena časopisem Maxim za nejméně přitažlivou ženu ze showbyznysu. A právě tato paní má prý zanedlouho přijet do Česka, aby pomohla s propagací seriálu, který jí udělal jméno a vydělal miliony!

„Tuto informaci zatím nemůžeme potvdit. Ohledně seriálu Sex ve městě, který začneme vysílat od 15. srpna samozřejmě plánujeme promo aktivity, ale zatím nemůžeme komentovat, jestli s nimi přímo souvisí přílet paní Parker do České republiky,“ řekla Blesk.cz Markéta Hellingerová, PR manažerka Prima Love.

Možná by bylo jednodušší začít natáčet vlastní českou verzi tohoto seriálu, zasazenou do ryze tuzemských reálií. Místo Manolo Blahnika by čtveřici žen obouval Baťa a svůdkyně by se promenádovaly po Václaváku například v oblečení návrhářky Jarky Sedláčkové. Jistě by to celé vyšlo levněji, než přílet slavné americké star do našich končin!

Fotogalerie
6 fotografií