Catherine může být po období depresí opět šťastná. Její milovaný manžel Michael Douglas se vyléčil z rakoviny hrtanu a opět nabírá síly. Na dovolené v St Tropez se společně s manželkou plavili po moři na jachtě. V brzké době plánují obeplout evropské pobřeží a navštívit ještě Řecko a Turecko.

Catherine byla nedávno vyhlášená čtvrtou nejkrásnější Britkou a není se čemu divit. Po mole si to štrádovala v plavkách a barevném kaftanu, který se jí svůdně vlnil kolem těla. Plážový outfit pak doplnila o slaměný klobouk, sluneční brýle a žabky. Michael zvolil bílé triko s límečkem a modré kraťasy.

Douglas byl na rozdíl od své manželky krásně opálený. To umocňovalo jeho zdravý vzhled. Michael po nemoci, kdy zhubnul až čtrnáct kilogramů, opět nabírá a začíná i posilovat. Do slunné Francie se vydali se svými dětmi, synem Dylanem (11) a dcerou Carys (8), a přáteli.

Douglas před dovolenou prohlásil, že chce nějaký čas teď strávit s rodinou. "Věřím, že si teď budu užívat sluníčka a moře, čerstvých ryb a smíchu mých dětí a mé manželky," prohlásil Douglas.

Fotogalerie
6 fotografií