"Ještě pořád na mě občas dolehnou myšlenky, že jsem stále jen outsider na střední škole. Ale každý den se musím sebrat a říct si, že jsem superstar. Pak teprve jsem schopná zvládnout další den a být tu pro své fanoušky, kteří mě potřebují," pronesla Stefani Germanotta alias Lady Gaga v šatně, když se připravovala na show v Madison Square Garden v New Yorku.

Hovořila také o své loajalitě k fanouškům. O tom, že se jí někdy na show nechce, ale kvůli nim musí. Naopak občas ji pohlcuje pocit, že se ji někdo snaží zničit. "Někdy mám pocit, že se mě lidé snaží zničit. Ale já nemůžu být zničena, nebudu zničena a vy nezničíte mé království, což jsou pro mě fanoušci."

Slzy tekly

I když se snaží Lady Gaga vypadat sebevědomě, i ona má komplexy. Vadí jí, že ji lidé třeba v televizi vypnou, aniž by se jí snažili porozumět. Když se rozhovořila o svých niterných bolestech, slzy za chvíli tekly proudem a Lady Gaga ukázala svou křehkou stránku.

Za vším stojí šikana

Zároveň si na sebe navalila břemeno, které se jí nepodaří nikdy zvládnout. "Chci být pro všechny královnou. A někdy si přijdu tak osamělá. Už mi nestačí být vítěz před sebou samou, ale chci být vítěz pro všechny," řekla mezi vzlyky.

Lady Gaga má v sobě zakořeněno, že musí překonat všechny překážky již ze školních let. Poznala šikanu na vlastní kůži. "Měla jsem obří nos, kudrnaté hnědé vlasy a byla jsem obézní. Děti si ze mě dělaly legraci. Šikana se pak s vámi táhne celý život."

Modlitby před koncertem

Pro to, aby její show byla dokonalá, promlouvala v šatně k bohu. "Prosím, dej mi sílu, abych byla vítěz pro všechny, ne jen pro sebe. Milý Bože, dej mi odvahu a nenech mě znejistět," pomodlila se před koncertem Lady Gaga.

"Teď se zabývám jen jedinou věcí. Jsem umělec. Musela jsem to na střední potlačovat, protože jinak si ze mě dělali legraci, ale teď jsem úplně uzavřená do sebe a můžu si dělat, co chci," zakončila srdceryvný výlev pocitů a vyrazila na show, z které byli fanoušci zase nadšeni!

Fotogalerie
9 fotografií