Victoria Beckham (36) hostovala americkou talkshow baviče Jimmyho Fallona. Vzhledem k tomu, že bývalá členka úspěšné dívčí kapely devadesátých let Spice Girls již počtvrté čeká dítě, skoro celá diskuze se týkala jejího těhotenství. Přiznala, že s manželem Davidem ještě nevědí, zda to bude holka nebo další kluk, a že se se diví, jak to mohou vědět média. „Je bizarní, že bulvár si myslí, že ví pohlaví dítěte dřív než my. My nemáme ani ponětí, takže je to děsivé. Jak to můžou vědět?“ ptala se diváků ve studiu.

Podle Victorie přibude další kluk

S Davidem prý přemýšlejí, jestli si pohlaví dítěte nechají říct, nebo se nechají překvapit: „Nevíme, možná si to necháme říct, jelikož jsme zvědaví. Když to bude kluk, i s Davidem budeme mít skoro polovinu fotbalového týmu. U nás doma je tolik testosteronu, je to šílené.“

Víc už dříve v rozhovorech potvrdila, že by si přála holčičku. Teď si ale myslí, že čeká dalšího kluka: „Holka bude možná příště, teď si ale myslím, že šance je mizivá.“ Pokud se její mateřský instinkt neplete, jejím synům Brooklynovi (11), Romeovi (8) a Cruzovi (5) za pár měsíců přibude další bratříček.

David a Victoria jsou spolu už dvanáct let, přesto se chovají jako čerství milenci. Vypadají stále zamilovaně. Ačkoli mají oba hodně práce a většinou navíc každý v jiném státě, najdou si čas, aby spolu mohli být co nejvíce. David nedávno dokázal svou stálou lásku a věrnost, když za Victorií přijel na Valentýna do New Yorku a vzal ji na romantickou večeři na Manhattan. A Victoria je s ním právem spokojená. „Není nic lepšího, než být v Los Angeles s dětmi, vařit večeři s manželem a pak si užít romantickou noc,“ rozplývá se štěstím.

Fotogalerie
9 fotografií