Victoria byla na ultrazvuku v lednu na soukromé klinice Rivers Hospital v jihoanglickém městě Sawbridgeworth, nedaleko jejich rodinného sídla. Tam ale lékaři nemohli pohlaví dítěte přesně určit. O čtrnáct dnů později už ale bylo všechno jinak. Při dalším vyšetření lékař Victorii sdělil radostnou novinu. Miminko se vyvíjí bez problémů, všechny kontroly vycházejí skvěle. Holčička by se Beckhamovým měla narodit v létě.

„David s Victorií jsou na vrcholu blaha. Tohle bude jejich poslední dítě a bude to holčička, je to skvělé. Bude to třešnička na dortu Beckhamova klanu,“ řekl britskému deníku The Sun blízký rodinný přítel.

 

Udělá z ní princeznu už v kolíbce?

Kluky Brooklyna (11), Romea (8) a Cruze (4) tak konečně doplní děvčátko. Možná s nimi bude hrát jednou fotbal, ale spíš se z ní stane malá princeznička, kterou její matka, milovnice módy, bude strojit do těch nejvybranějších hadříků. Jisté je, že se malá Posh stane velkou konkurencí jiných hollywoodských dětí v čele se Suri Cruise.

„Těším se, až budeme chodit spolu na nákupy, budu jí lakovat nehty a dělat make-up,“ nechala se Victoria slyšet nedávno v jednom rozhovoru. Snad bude Victoria rozumnější než maminka Suri Katie Holmes a s líčením holčičky nezačne už v porodnici.  

Beckhamovi budou v Británii do konce února. David tu trochu trénuje před tím, než mu začne další sezóna v klubu LA Galaxy.