Podle něj Hince nabídl sňatek Moss v posteli v jejich domě v severním Londýně a překvapil ji zásnubním prstenem z 20. let v ceně desetitisíc liber. "Bude to matka všech svateb. Bude to velká párty, jedna z největších, kterou Kate uspořádá - a že jich už pár uspořádala," řekl listu nejmenovaný přítel snoubenců.

Budu nejslavnější Kate, která se letos vdá

Také Moss podle deníku žertovala, že bude nejslavnější Kate, která se letos vdá - a ne Kate Middleton, která si koncem dubna bere prince Williama. Moss a Hince seznámila po koncertě v roce 2007 společná známá, herečka Sadie Frost. Jejich vztah byl místy dost bouřlivý a před dvěma lety přinesly britské bulváry snímky Hince, jak odchází z kufry poté co ho Moss vyhodila.

Tehdy se prý vše během pár dní urovnalo a za poslední rok se ještě více sblížili. Klíčovou roli prý hraje i to, že si Lila, kterou má Moss s bývalým partnerem Jeffersonem Hackem, Hince oblíbila. Moss byla v minulosti krátce zasnoubená se zpěvákem Petem Dohertym. Podle The Sun chodila i s americkým hercem Johnnym Deppem a britským komikem Russellem Brandem.

Fotogalerie
4 fotografie