Herečka je posedlá svou postavou. Když kvůli pokračování filmu Transformers musela přibrat deset kilo, splnila to bez mrknutí oka. Od té doby si ale dává pěkně záležet, aby neměla náhodou nějaké to kilo navíc. Režiséru filmu se totiž zdála příliš hubená, proto musela kvůli roli přibrat.

Nyní je Megan Fox opět vyhublá. Nejvíce je to poznat na kostnatých nohách. její kolena nevypadala zrovna pohledně. Fotografové ji zastihli v pondělí, při odchodu ze salonu krásy.

Megan v době, kdy měla sexy tvary

Megan Fox v době, kdy byla krev a mlíko a moc jí to slušelo
Autor: ČTK

Může za vyhublost octová dieta?

Mladá herečka si nedávno pustila pusu na špacír a prozradila o sobě i to, co nechtěla. "Krásnou linii si udržuji octovou dietou," prohlásila v jednom americkém časopise pro ženy. Odborníci na stravování ale varují, před takovým diktátem.

Megan Fox drží přísnou octovou dietu. Co z ní za chvíli zbyde?
Autor: Profimedia.cz

Čtenářkám doporučila místo cvičení pití kyselé šťávy. "Ocet rychle vyčistí tělo a pomáhá ženám, jejichž tělo zadržuje vodu. Octem se jí dříve zbavíte," prozradila svůj recept. Sama prý začíná s pitím octa hned po ránu. Odborníci toto ale rozhodně nedoporučují. Jediný recept na hezkou figuru je zdravé stravování a pravidelný pohyb.