Charlie je zřejmě nepoučitelný. V úterý ráno ho policisté museli odvézt namol opilého z jednoho newyorského hotelu do nemocnice. Policii přivolal někdo z vyděšených hotelových hostů.

Nahý házel vším, co mu přišlo pod ruku

Host si všiml Sheenova výstředního chování. Americký herec totiž po náročném celonočním večírku dostal záchvat vzteku a házel po svém okolí vším, co mu přišlo do ruky. Květináče a židličky se staly v rukou herce nebezpečnou zbraní.

Podle místních médií dorazil Sheen do New Yorku, aby zde navštívil svou bývalou manželku Denise Richardsovou a dvě dcery. V hotelu šel údajně na večírek, kde byl vidět s neznámou ženou. Asi ve dvě hodiny ráno potom prý velmi opilý začal ve svém pokoji vztekle křičet a házet s vybavením. Policie ho navíc nalezla nahého.

Prý jen alergická reakce

Pětačtyřicetiletý herec měl problémy i v minulosti. Letos v srpnu byl odsouzen za napadení své ženy Brooke Muellerové ke třiceti dnům pobytu v protidrogovém a protialkoholickém středisku, dostal také tříměsíční podmíněný trest.

Za poslední incident podle jeho mluvčího, ale Charlie nemůže. "Charlie měl jen špatnou alergickou reakci na nějaké léky a byl převezen do nemocnice. Očekáváme, že by měl být propuštěn zítra (ve středu)," zdůraznil okamžitě po incidentu pro média Sheenův tiskový mluvčí Stan Rosenfield.

Fotogalerie
4 fotografie

I přes průšvihy vydělává

Sheenovy problémy ale mají jen malý dopad na jeho popularitu. Sledovanost seriálu Dva a půl chlapa, kde Sheen hraje hlavní roli je stále vysoká. Letos dokonce Charlie Sheen uzavřel smlouvu s televizní stanicí CBS, podle níž by měl za každou další epizodu dostat až 1,8 milionu dolarů (32 milionu Kč).