Americký portál Radar Online, který ovšem fotky nezveřejnil, doložil informaci, že Grigorieva vyšla na veřejnost s tvrzením, že ji Mel uhodil. "Skončila s dvěma vyraženými předními zuby. Má podlitiny po celém obličeji," řekl zdroj ze zpěvaččina blízkého okolí, který prý viděl ony fotky.

Snímky Oksanina zohaveného obličeje vyjdou na světlo prý co nevidět a Ruska je připravena použít je proti Gibsonovi při soudním přelíčení.

Vše před svou malou dcerkou!

Již dříve se objevila informace, že byl americko-australský herec nahrán na video při rasistickém výpadu proti ruské muzikantce. Přitom spolu byli jen rok, od jara roku 2009.

V jedné z nahrávek, získaných tím samým americkým serverem, herec údajně Oksaně říká, že se špatně obléká. "Ztrapňuješ mě. Vypadáš jako šlapka a kdyby tě znásilnila banda černochů, byla by to tvoje chyba!" Při tomto jeho výstupu bylo ve videu v pozadí slyšet pláč jejich dcerky Lucii, které je pouhých osm měsíců.

Tato potyčka ale bohužel nebyla jejich první. Hercův právní zástupce už předtím důrazně popíral, že by se Mel během hádky páru, která byla slyšet z hercova sídla v Malibu 6. června, choval ke své partnerce násilně.

Rozešlý pár si následně dokonce navzájem zažádal o zákaz přiblížení.

Agresivní opilec

Gibson omráčil celý Hollywood, když v roce 2006 vykřikoval protižidovské komentáře poté, co ho zatkla policie za řízení pod vlivem alkoholu. "Blbí Židi! Jsou zodpovědní za všechny války, co se ve světě děly a dějí!"

Jeho policejní záznam byl v říjnu roku 2009 smazán. Mluvčí Mela Gibsona byl tehdy nedosažitelný místo toho, aby se herce pokusil nějak ospravedlnit.

Děti

Oksana Grigorieva má se svým bývalým manželem, britským hercem, Timothym Daltonem (64) syna Alexandera (13).

Gibson má s bývalou manželkou Robyn Moore, se kterou se rozvedl v dubnu 2009 po třicetiletech manželství, sedm dětí: Hannah (30),  dvojčata Edwarda a Christiana (28), Williama (25), Louise (22), Mila (20) a Thomase (11).

(zdroj: Dailymail.co.uk)