Je to tomu teprve pár dnů, co Kylie šokovala návštěvníky festivalu v Glastonbury, když si přímo na jevišti dala se zpěvačkou hudební skupiny The Scissor Sisters Anou Matronic (36) žhavý polibek. Možná ji to tak vyčerpalo, že od té doby nemá čas na líčení a moc o sebe nedbá. Nebo se vrací k vesnickému folku? U Minogue je všechno možné.

Příznivci dob, kdy se Kylie na veřejnosti objevovala jako sexy žena, si musí počkat, zda se tyto časy ještě vrátí, nebo zda je návrat ke "skromnosti" definitivní.

Kariéra

Kylie se na obrazovce poprvé objevila ve svých jedenácti letech v roce 1979 v australském televizním programu Sulivanové. Jméno ve filmové branži si ale udělala až rolí Charlene v telenovele Sousedé, která byla vysílána v letech 1986 až 1988 a byla oblíbená hlavně v Británii.

Na konci osmdesátých let začala svou kariéru popové zpěvačky. S písní Locomotion (Pohyb) dosáhla prvních příček světových hudebních žebříčků. Dalšími jejími velkými hity byly například skladby I should be so lucky (Měla bych být tak šťastná) nebo Spinning around (Točím se dokola). Právě vydala nové album Aphrodite (Afrodita).

Jack a Diane bude jejím čtrnáctým filmem, nejznámějším z nich je pravděpodobně Moulin Rouge (natočen v roce 2001), kde si Australanka zahrála prostitutku Satine.

(zdroj: Dailymail.co.uk)