Hopper si vzal Victorii v roce 1996 v Bostonu a má s ní šestiletou dcerku Gallen. Bylo to už jeho páté manželství a podle jeho vlastních slov i nejhorší. Hopper ji nejprve obvinil, že rozkrádá jeho umělecké sbírky. Pak jejich nevraživost dosáhla takové míry, že spolu nemohli bydlet v jednom, byť rozlehlém domě.

Pár měsíců před smrtí požádal o rozvod

Hopper pár měsíců před smrtí požádal o rozvod s tím, že se bojí, že ho manželka zabije. Ona zase u soudu řekla, že rozvod je pokusem odstřihnout ji od jejího dědictví. Její manžel se s ní prý rozvádí pod tlakem lidí, kteří od něj požadují, aby na ně po své smrti pamatoval. „To on se mě snažil několikrát zabít. Navíc před naší dcerou nosil zbraň a kouřil marihuanu,“ křičela.

Duffy dostane stejně jako ostatní manželky

Je třeba říci, že všechny tři Hopperovy dospělé děti stály na jeho straně a byly u jeho postele i v době, kdy umíral. Victoria si teď rve vlasy. Podle právníků totiž existuje předmanželská smlouva, podle které Duffy dostane po Hopperově smrti přesně stejný díl jako ostatní jeho manželky. „Vždyť já s ním vydržela nejdéle ze všech, měla bych tedy dostat víc,“ rozčiluje se Victoria.

Válka o dědictví začíná

Válka o dědictví ale teprve začíná. Hopperův majetek přitom nikdo není schopen ani odhadnout. Vlastnil ranč na jihozápadě USA a architektonicky cennou vilu ve Venice Beach u Los Angeles. Za svůj život nasbíral neuvěřitelný počet uměleckých děl. Sám rovněž fotil a maloval. Svá díla vystavoval na obou amerických pobřežích a dá se čekat, že cena jeho děl po jeho smrti několikanásobně vzroste.

Fotogalerie
4 fotografie