Madonna rozhodně neplánuje v blízké budoucnosti vydat žádnou novou hudební nahrávku, protože se plně soustředí na svůj nový filmový projekt. Snímek WE plánuje natáčet od letošního léta a příprava na něj zabírá popové hvězdě veškerý její čas.

Filmem je Madonna posedlá

"Na scénaři pracuji už dva a půl roku, abych řekla pravdu," uvedla Madonna, která projekt nazvala svou posedlostí. "Začala jsem to psát, když jsem dokončila natáčení filmu Filth and Wisdom (2008). Ve skutečnosti to byla myšlenka, kterou jsem měla předtím, ale Filth and Wisdom jsem udělala, protože jsem si uvědomila, že jsem vlastně ani neměla právo na větší film, dokud jsem neudělala menší film - a naučila se, jak film vůbec dělat, "vysvětlila své tvůrčí počínání zpěvačka.

Její herectví a filmy jsou skoro vždy propadákem

Madonna také přiznala, že práce na novém filmu jí tak pohltila, že ani nemá čas na nic jiného, jen tak tak se stíhá věnovat svým dětem. Madonna se ve filmovém průmyslu snaží prosadit už déle, ale marně. Jediným jejím úspěchem byl Zlatý glóbus, který získala za titulní roli v muzikálu Evita (1996).

Zato dostala mnoho Zlatých malin, a to za herecké výkony ve snímcích Šanghajské překvapení (1986), Kdo je to děvče? (1987), Tělo jako důkaz (1995), Čtyři pokoje (1995), Správná věc (2000), Trosečníci (2002), Dnes neumírej (2002) a titul Nejhorší herečka století. Její režijní debut Filth and Wisdom kritika nepřijala dobře. Film byl u diváků propadák.

552842:gallery:true:true