Momentálně plní stránky asi všech bulvárních plátků světa. Nádherná Slovenka totiž sbalila slavného Guye Ritchieho, který od rozvodu s Madonnou neměl žádný vážný vztah. Vypadá to tak, že si ho Michaela totálně omotala okolo prstu. A nejen to. Pro slovenský Čas.sk totiž tato kráska prozradila jméno dalšího krasavce, který se o ni ucházel.

Video
Video se připravuje ...

Modelka Kociánová tvrdí, že jí balil Brad Pitt Čas.sk

Zkoušel to i Brad Pitt

Na otázku, jestli má nápadníky i mezi slavnými hvězdami, kráska z Trenčína šokovala odpovědí: "Tak ano. Je jich tam pár (smích). Například Brad Pitt a teď, co jsem naposledy spolupracovala s pár producenty. Ale to si musím nechat pro sebe," smála se Kocianová.

Fotogalerie
2 fotografie

Takže Brad Pitt je takový záletník? "Já vím, že se to nedozví, ale ti ostatní, o kterých jsem nemluvila, by mohli...," začala se smát Michaela, která zjevně narážela i na tehdy ještě tajný vztah s Guyem Ritchiem.

Ten se prý do ní nezamiloval kvůli sexy křivkám, ale kvůli jejímu nosu!

"Guy se do mě zamiloval kvůli mému nosu. Řekl mi: ´Krása je nudná, miluju tvůj nos.´ Byl ke mně opravdu velmi milý," přiznala pro britský nedělník News of the World Michaela. (Zdroj: Čas.sk)