Herečka obviňuje producenta, že ji v září 2008 napadl a uhodil do tváře, když s ním chtěla prodiskutovat určitou pasáž. Jeho omluvu Nicolette nepřijala a o incidentu řekla vedení televize ABC. Cherry se jí prý pomstil tím, že nechal Edie zemřít. Nicolette žádá ušlý zisk 375 milionů korun.

"Je velmi neobvyklé, aby byla známá postava v seriálu zabita nebo vyškrtnuta ze scénáře, pokud herec sám nežádá, aby mohl odstoupit od smlouvy," uvádí právní zástupce Sheridanové.

Fotogalerie
4 fotografie

Nicolette tvrdí, že jí producent měl dát v seriálu více příležitostí. Jméno Edie Brittové se také neobjevilo v úvodních titulcích. Sheridan navíc Cherryho obviňuje, že se choval nepřátelsky i vůči ostatním hercům a scénáristům.

Mluvčí televize však označil žalobu za vykonstruovanou. Nicolette je mezi herečkami známá jako zlatokopka. Se svým bývalým přítelem Boltonem se rozešla těsně po tom, co koupil společný dům v kalifornském Hidden Hills. Nechtěla mu vrátit ani půlku peněz, které do nemovitosti vložil, a dokonce mu vyházela na ulici jeho osobní věci.