„Přála bych si, abych měla větší zadeček. Když jsem otěhotněla, měla jsem ho oblejší a byla jsem s ním spokojenější,“ uvedla pro Fox News kráska prestižní značky Victoria´s Secret. Alessandra před 18 měsíci porodila svému příteli Jaime Mazurovi holčičku Anju Louise.

Victoria´s Secret

Značka Victoria's Secret vznikla v roce 1977, když se Roy Raymond v San Francisku rozhodl, že všem a hlavně mužům ukáže, že nákup spodního prádla může být i příjemnou záležitostí. Sám se necítil dobře při nákupu spodního prádla pro svoji manželku. Po pěti letech se rozhodl firmu prodat společnosti The Limited, která ji vlastní dodnes.

Značka je jednou z nejznámějších co se spodního prádla týče, ovšem v posledních několika letech se soustřeďuje i na parfémy, modní doplňky, plavky a dokonce i oblečení. Značka je známá nejen pro své krásné a luxusní prádlo, ale i pro jejich dokonalé přehlídky a výběr těch nejlepších modelek světa, které dokonale prezentují značku.

Modelkám se neřekne jinak než tzv. "Angels"

Za vynikající modelky Victoria's Secret můžeme považovat modelky jako jsou Naomi Campbell, Heidi Klum, Gisele Bündchen, Eva Herzigová, Tyra Banks, Karolina Kurková, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart, Ana Beatriz Barros, Daniela Peštová, Fernanda Tavares, Helena Christensen, Laetitia Casta a Stephanie Seymour.

Fotogalerie
3 fotografie