Dnes je všechno jinak. David se bezhlavě zamiloval do mladé fotografky Zoe Buckman, která je o celých dvacet let mladší. Davidovi přátelé potvrdili, že žádost o ruku je téměř na spadnutí.

“David je ze Zoe úplně unešený. Je přesvědčen, že ona je ta pravá,” cituje server Daily Mail slova Schwimmerova blízkého spolupracovníka. “Chce ji požádat o ruku. Je to jen otázka času,” dodal.

David Schwimmer se svou o dvacet let mladší přítelkyní Zoe Buckman plánují veselku
Autor: profimedia.cz

Dvojice se seznámila v roce 2007. A jejich setkání bylo vážně stylové – jako z nějakého seriálu, ehm, jako v Přátelích? Zoe v té době dělala servírku v podniku Cuckoo Club v západním Londýně. Jaká to byla náhoda, že Zoe obsluhovala zrovna u stolu, kde seděl David. Ten v té době režíroval film Run Fatboy Run (Maraton lásky).

Slovo dalo slovo a ruka byla v rukávu. Pár se spolu krátce na to sestěhoval a v současnosti žijí společně ve Spojených státech. Kvůli Davidovým pracovním povinnostem žili chvíli v Chicagu, nyní plánují návrat do Los Angeles. “Zřejmě oznámí zasnoubení právě po návratu do L. A.,” míní Davidův přítel. “David nám všem řekl, že to už nebude dlouho trvat. Vždyť Zoe už představil své rodině. Dokonce spolu všichni strávili Vánoce,” dodal dobře informovaný zdroj.

David Schwimmer se jen nerad dělí o jakékoli detaily ze svého soukromí. Se Zoe se ale na veřejnosti ukazuje velice často. Nedávno byli spatřeni ruku v ruce na nákupech v New Yorku. V minulosti David chodil například se zpěvačkou Natalií Imbrugliou či její kolegyní Ginou Lee.