Modelka Paula Sladewski (26) si užívala dovolené v Miami se svým přítelem, dělníkem Kevinem Klymem (34). Naposledy ji viděli v nočním podniku, jak se s přítelem dohaduje.

Tělo playmate Paulu Sladewski našli ohořelé v kontejneru na odpadky
Autor: Isifa.com

Zamilovaný pár navštívil koncert americké zpěvačky Lady GaGa, která na Floridě vystupovala na Silvestra, a poté strávili několik dní cestováním po Miami a hlavně vymetáním různých večírků v klubech.

Přítel modelky Klym nahlásil policii zmizení Pauly ráno, den poté, co se spolu pohádali a rozešli v nočním klubu Space.

Její tělo bylo objeveno ještě ten den večer, kdy si kolemjdoucí všimli plamenů, které šlehaly z popelnice. Policie si myslí, že byla zabita dříve, než bylo její tělo spáleno ve snaze skrýt modelčinu identitu.

Klym uvedl, že měli s Paulou otevřený vztah a nešlo o nic vážného. Policii také vypověděl, že odešel z klubu, protože byla Paula moc opilá. Modelka nakonec v klubu zůstala sama a její přítel se vrátil zpět na pokoj do hotelu.

Policie ho označila jako jednoho z podezřelých. Už dříve si rodina zavražděné modelky stěžovala na domácí násilí, které Paula musela snášet. Klym jí měl dokonce při jedné hádce zlomit nos. Časté hádky milenecké dvojice potvrdili i sousedé.

Otec mrtvé modelky policii vypověděl, že si ho dcera dokonce prosila: „Pomoz mi, jsem v průšvihu, snaží se mě zabít!“

Klymův právní zástupce ale trvá na tom, že jeho klient nemá se smrtí modelky Pauly nic společného.