„Adoptuj mě!“ volal na ni, když prokličkoval mezi bodyguardy. Klučina ze slumu doufá, že z něj popová diva udělá světovou superstar. Pro začátek si už obarvil hlavu na blond.

Na návštěvu Ria vyrazila Madonna už minulý týden. Zpěvačka si chtěla prohlédnout některé z tamních slumů, kterých je v této metropoli kolem tisícovky. A při této příležitosti se setkala také s několika bohatými brazilskými podnikateli, s nimiž projednávala konkrétní podobu sociálních projektů, na kterých se hodlá podílet.

Madonno, adoptuj mě!
Autor: profimedia.cz

 

Pomocnou ruku však chtěl od zpěvačky podat i malý nezbeda, který si umanul, že své pohádkové vize o slávě a bohatství promění ve skutečnost. K Madonně se toužil dostat za každou cenu, což se mu nakonec i povedlo. Ve chvíli, kdy scházela v obležení bodyguardů, chlapec už na ni číhal pod schody.

Pro jistotu, aby si ho popová diva všimla a svému idolu tak byl blíž, si dokonce i obarvil hlavu na blond. V momentě, kdy byla zpěvačka v jeho dosahu, klučina pohotově zamířil směrem k ní. Poskakoval kolem, dělal Madonně doprovod a nechtěl se od ní hnout ani na krok. Nakonec ji malý suverén požádal, aby ho adoptovala.

Madonna.
Autor: profimedia.cz

 

Madonna už v minulosti adoptovala dvě děti z Malawi – dceru Mercy a syna Davida. Loni se rozvedla s britským filmovým režisérem Guyem Ritchiem, s nímž má syna Rocca. Nejstarší dceru Lourdes má ze vztahu se svým bývalým osobním trenérem Carlosem Leonem.