„Když jsme se vraceli z předávání Grammy, přišla mu zpráva od neznámé ženy. Usvědčila jsem ho ze lži. Nedokázal se přiznat, tak mě začal mlátit,“ popsala Rihanna.

„Přistihla jsem ho při lži. Nebyl schopen mi to nijak vysvětlit. Já jsem ale vysvětlení požadovala. Hádka skončila první fackou.

„Kdy to jenom skončí? Říkala jsem si, když mě mlátil,“ přiznala Rihanna v rozhovoru pro televizi ABC. „V očích měl totální prázdno. Nebyla to živá bytost,“ řekla zpěvačka.

„Zmlátil mě, všude jsem měla krev, obličej jsem měla celý nateklý,“ popsala Rihanna otřesný incident, z něhož se vzpamatovává dodnes. „Byla jsem v pasti. Nemohla jsem jen ta vylézt z auta na ulici se zkrvavenou tváří. Neměla jsem žádný plán, jak utéct,“ líčí Rihanna, která z lásky k Brownovi vystřízlivěla velice brzy. Naopak násilníkovi Brownovi trvalo o poznání déle, než pochopil, že je konec. „Nechtěl za žádnou cenu, abychom se rozešli. Ale já jsem to zkrátka musela udělat,“ popisuje rozchod s Chrisem, který za brutální napadení dostal trest 180 dnů veřejně prospěšných prací.

„Čím víc jsme byli zamilovaní, tím víc byl náš vztah nebezpečnější,“ ohlíží se dnes za vztahem. „Necítím vůči němu nenávist. Svým způsobem ho mám ráda a chci, aby měl úspěšnou kariéru, dobrý život a aby konečně dospěl,“ vzkázala Brownovi z televizní obrazovky Rihanna.