Stephen, který normálně pil jen zřídkakdy, se v gay klubu na Mallorce pořádně rozjel a to se mu stalo osudným... Skončil totálně ´našrot´ a v pití dokonce pokračoval i se svým životním partnerem Andym v jejich luxusním apartmánu. Tam si zřejmě užívali i sexuální hrátky s 25letým Bulharem!

Fotogalerie
3 fotografie

Své letní sídlo gay pár opustil v pátek v půl desáté večer a zamířil si to do hlavního mallorského města Palmy taxíkem, který je stál 45 euro. Tam si nejdříve užívali v jednom z barů a pak se přesídlili do vyhlášeného gay nočního klubu Black Cat. V tomto podniku potkali i 25letého Giorgiho Ducheva, se kterým se v půl páté ráno vrátili do apartmánu. Bezmála hodinu pak pokračovali v pití dál a zřejmě došlo i na sex.

V půl šesté ráno si šel Andy lehnout do ložnice, Stephen usnul na pohovce. Kolem poledne, když se Andy probudil, zažil šok. Stephena našel v nezvyklé poloze, jak klečí na podlaze, hlavu měl přitom zabořenou do polštáře. "Vzbuď se, vzbuď se," volal vyděšený Andy a zkoušel dávat Stephenovi umělé dýchání, bohužel už však bylo pozdě.

Více informací o Stephenově záhadné smrti by vyšetřovatelům ještě mohl sdělit Bulhar, kterého před osudnou jízdou vzali slavní gaypartneři do svého apartmánu. "Nevěříme, že by ho někdo zabil, ale jeho svěděctví je důležité," dodal policejní zdroj.