Americká Akademie televizních umění a věd udělovala ceny Emmy po jednašedesáté. V hlavních hereckých kategoriích si ocenění odnesli Alec Baldwin (30 Rock) a Toni Collette (Tara a její svět) za komediální seriál a Glenn Close (Damages) a Bryan Cranston (Breaking Bad) za účinkování v dramatické sérii.

V kategorii dramatické tvorby se radovali Michael Emerson (Ztraceni) a Cherry Jones (24 hodin). Představitel Dr. House Hugh Laurie má totálně zničená kolena z toho, jak musí v seriálu kulhat. Uvažuje prý o tom, že s tím sekne...

Připadám si jako dinosaurus, smála se na cenách Emmy Heidi Klum
Autor: ČTK, Profimedia.cz

Těhotná Heidi Klum: Připadám si jako dinosaurus!

Mezi hosty na předávání prestižních televizních cen Emmy vzbudila největší pozornost modelka Heidi Klum (36) s velikým bříškem. Za měsíc očekává narození svého čtvrtého potomka.Heidi byla nominována za roli moderátorky v reality Project Runway. Cena jí ale unikla.

Heidi přesto zářila a pyšně ukazovala své obrovské bříško. Za pár týdnů se jí narodí holčička. Málokdo ale při pohledu na ni věřil tomu, že v bříšku nosí pouze jedno miminko. „Vypadá to aspoň na tři,“ smáli se někteří.

„Mám pocit, že exploduji! Poslední měsíce je neuvěřitelné, jak vám bříško naroste. Je obrovské a připadám si jako dinosaurus“ svěřovala se kráska na potkání. Doma už má dceru Leni (5) a syny Henryho (4) a Johanna (3).

Fotogalerie
3 fotografie