Odmítnout herečku Salmu Hayek se nevyplácí. Na vlastní kůži to poznala nevinná hosteska z restaurace hotelu Chateau Marmont v Hollywoodu. Mexická rodačka totiž přišla do podniku s kamarádkami na oběd bez rezervace. Jenže manželka módního magnáta Francoise Pinaulta má dojem, že pro ni musejí mít místo vždy. A i když je nacpáno k prasknutí, Hayek chce stůl okamžitě. Ve středu ho v Chateau Marmont nedostala a ztropila takovou hysterickou scénu, že se jí lekl i vlastní doprovod.

Salma začala ječet španělsky a uklidnit ji nedokázala ani hosteska, ani kamarádky. Hayek chtěla stůl na terase, kde probíhala soukromá party. Hosteska ji proto musela odmítnout.

„Ta hosteska se ji snažila uklidnit a řekla jí, že bude mít první stůl, který se uvolní. Dokonce i její kamarádky se ji snažily uklidnit. Ale Salma jen supěla a potom ze španělštiny přepnula zpět do angličtiny a pořád si stěžovala a neskončila s tím, dokud ti lidé večírek neukončili a Mona nedostala svůj stůl,“ uvedl svědek incidentu z hotelu.