Vrací se tak po pauze, v níž proslula spíš manželskými hádkami se zpěvákem Bobby Brownem a drogovými skandály.

Při prezentaci k novému klipu minulý týden v New Yorku vypadala Whitney tak nádherně a sexy jako ve svých nejlepších časech. Drogové období a násilnický exmanžel rapper Bobby Brown, zdá se, jsou už za ní. Jak to všechno zvládla?

Před šesti lety byla úplně na dně. Místo muziky se začala věnovat nadměrnému užívání drog a přitom měla vážné problémy s manželem Bobby Brownem (40).

Na popového zpěváka Bobbyho Browna byl vydán zatykač!>>

Whitney Houston: Ze zajetí drog se vrací s novým singlem>>

Whitney Houston: Alkohol, drogy a teď... triumfální comeback!>>

Fotogalerie
2 fotografie

V roce 2003 byla odvezena do nemocnice s krvácením z nosu. Rok 2004 jí přinesl první odvykací kúru, kterou si zopakovala i v následujícím roce. Terapie znovu a znovu porušovala. Dál brala kokain a crack. V roce 2006 podstoupila další léčbu, kterou vydržela jen dva týdny. V září stejného roku udělala rázný krok. Rozvedla se s Bobbym a dala vale i drogám.

Postupně se vracela zpátky do života. Sama – ale úspěšná. Natočila novou desku, která se jmenuje I look to you (Dívám se na tebe). Už letos v únoru, na večírku před vyhlášením Grammy, se Whitney objevila jako znovuzrozená. Přítomní komentovali kladně i to, že se vrátila ke svým kudrnatým vlasům. Od té doby je z ní opět stará známá popová královna.