Její mluvčí to potvrdil magazínu People s tím, že se herečka nepotýká se závislostí na lécích na předpis, ale v rámci prevence po domluvě s lékaři nastoupila na udržovací abstinenční terapii. Manželka Antonia Banderase pobývá v Utahu v sanatoriu Cirque Lodge, kde se léčila například také Eva Mendes či Lindsay Lohan.

„Nastoupila tam, aby posílila své odhodlání zůstat zdravá a abstinovat. Je to součástí rutinního léčebného plánu, na němž se domluvila s lékaři už před lety,“ uvedla mluvčí Robin Baumová.

Fotogalerie
3 fotografie


Melanie je v léčebně už potřetí. K prvnímu pobytu v sanatoriu ji přiměl manžel Antonio, který jí dokonce vyhrožoval rozvodem, pokud se odmítne zbavit své závislosti na tišících lécích, které navíc ráda kombinovala s alkoholem.

Závislou se stala Griffithová v roce 2000 po úrazu krku. Lékař jí předepsal silné tišící léky, ona si na ně zvykla a později je kombinovala i s alkoholem.

„Překonání závislostí je drsné, ale může být snazší, pokud máte někoho, kdo vás může podpořit. Mě velice podporuje můj manžel a rodina, kteří mi hodně pomohli na této cestě a stále v tom pokračují,“ vzdala nedávno hold svým blízkým Melanie.