Poté, co se objevily informace, že ve vztahu s Jamie Hincem to Moss trochu skřípe, rozhodla se modelka, že bude nejlepší někam zmizet a trochu si vyčistit hlavu. Ani na chvíli proto neváhala, když ji její přítel, sir Philip Green, pozval na rodinnou jachtu.

Odpočinek a slunce byly pro Moss to pravé. Starosti i vrchní díl plavek brzy odhodila za hlavu a volna si jaksepatří užívala.

Fotogalerie
8 fotografií

Při té příležitosti ukázala malá ňadra, na která je hrdá a také bříško, které jí už nejspíš takovou radost nedělá. Co se vrhnout pod nůž plastických chirurgů?

„Pokud by mi prsa povadla, jako dva sáčky, které mají některé ženy po dětech, pak bych si je nechala upravit. Nejsem proti tomu,“ prohlásila kdysi v interview.

Kate Moss se na jachtě pořádně uvolnila.
Autor: profimedia.cz

„Mám nohy do O, křivé zuby... To vás ale činí odlišným od ostatních,“ popisuje Moss tajemství úspěchu. Se svým tělem je smířená a na tom, co ji od jiných odlišuje, si staví kariéru.

A to velké břicho? Nejspíš se o slovo hlásí věk a svalstvo nedrží tak, jako kdysi. Těhotná Kate asi nebude, to by nekouřila jednu cigaretku za druhou. I když u britské divošky si nemůže být nikdo ničím jistý.