Když se zapojila do kampaně na ochranu kožešinových zvířat, vyšel na ni nápis totet (zabít). Bohužel, Nadja byla nakažená virem HIV a zkázu podle obvinění šířila dál. Nechráněným sexem prý poslala na smrt tři muže. A to přesto, že už v roce 2006 kdosi na internetu varoval: Je nakažená!

V reklamě pro PETA nesla zpěvačka nebezpečný zápis!
Autor: peta.de

Varování znělo: „Byl jsme donucen zvolit tuhle cestu, abych lidi v Německu informoval dříve, než bude pozdě. Nakazila už několik mužů. Měla s nimi sex, aniž by o svém nakažení informovala. V médiích se o tom nemluví ani nepíše, neboť její management se snaží nemoc udržet v tajnosti,“ napsal nejmenovaný zdroj tehdy na stránce dlx-fans.de. Nikdo na to nereagoval. Neznámý se po roce opět pokusil o varování, opět bezúspěšně.

Nadja momentálně sedí ve vyšetřovací vazbě. V sobotu byla zatčena kvůli napadení ženy, jíž způsobila vážná zranění. Stalo se tak před jejím sólovým vystoupením ve Frankfurtu.

Nadja Benaissa
Autor: wikipedia.org

Nyní však čelí mnohem horšímu obvinění. V letech 2004 až 2006 údajně nakazila tři muže HIV, když s nimi spala bez ochrany. Pokud se prokáže, že virus vědomě šířila, hrozí jí až 10 let.

Ostatní členky skupiny jsou v šoku. Lucy (33), Sandy (27) a Jessica (32) přes manažery vzkázaly: „Bez komentáře.“

Věděly snad o její nemoci? Nicméně plánují, že i bez Nadji budou pokračovat dál. V létě má vyjít jejich nejnovější album. Fanoušci skupiny se mezitím rozdělili na dva tábory. Zatímco jeden podporuje Nadju a stojí za ní, druhý se strachuje o osud skupiny. Může to znamenat také jejich konec.


Jeden z jejích partnerů promluvil:

Měli jsme nechráněný sex, možná mám HIV

„Seznámili jsme se v roce 2004. Krátce nato jsme spolu začali spát. Nejdříve s kondomem, později jsme měli nechráněný sex. Ptal jsem se jí, jestli je zdravá, odpověděla: „No jasně!“. Věřil jsem jí. O dva roky později jsem ale zjistil, že je Nadja HIV pozitivní.“ Teď má strach. Bojí se výsledků testů, i on může být nakažený!