Dopřává si ji hojně a často, takže se pak musí krotit s ostatním jídlem, aby se láska ke kakaové laskomině neprojevila negativně na jeho postavě. Občas se prý čokoládou tak přecpe, že mívá migrénu.

„Mojí největší slabostí je čokoláda. Procházím si občas čokoládovým obdobím, kdy jí zkonzumuji tolik, že z ní pak mám migrény. Lidé tomu nevěří, ale je to pravda, když sníte moc čokolády, bolí vás pak hlava,“ tvrdí Enrique.

Zatímco čokoláda ve velkých dávkách zdravá není, milované sushi si může Iglesias dopřávat bez obav. Čerstvé syrové ryby jsou totiž jedním z nejzdravějších pokrmů.

„Mou oblíbenou restaurací je malý podnik v Miami, jmenuje se Sushi Show, je hned vedle studia, v němž pracuju. Je to tam skvělé. Je tam skvělá obsluha,“ uvedl syn Julia Iglesiase pro magazín S.