A projektu se opět zúčastní režisér Michael Patrick King i čtveřice ústředních hrdinek. Na druhé zpracování osudů Newyorčanek Carrie, Samanthy, Mirandy a Charlotty na stříbrném plátně si budeme muset počkat až do léta příštího roku.

Herečky Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon a Kristin Davis podepsaly smlouvy ve středu 4. února 2009. A všechny se podle magazínu E! News na reprízu svých rolí opět těší.

"Vše bylo dokončeno včera odpoledne," přiznal zdroj z produkční společnosti ve čtvrtek ráno.

Ochota hereček vrátit se do rolí však prý více než se skutečnou láskou k postavám souvisí s faktem, že jejich honoráře budou značně tučnější ve srovnání s prvním filmem Sex ve městě.

Scénář tvoří režisér Michael Patrick King, podle něhož se začne natáčet už letos v létě a premiéra pak bude o rok později.

"Jsem velmi nadšený, že mohu zase pracovat s těmito úžasnými herečkami, a moc rád bych všem poskytl více detailů o tomto pokračování... ale jsem teď velmi zaneprázdněn svým Sexem," napsal King v oficiálním prohlášení.

V životě Carrie Bradshaw by se mohla promítnout současná ekonomická krize. "Mohla by dokonce skončit v nemocnici. Pravděpodobně se vrátí ke svým věcem z osmdesátých let a začne je znova nosit," práskla Sarah Jessica Parker v rozhovoru pro magazín Harper´s Bazaar.