Její bývalý milenec Patrick McDermott (51) se údajně v roce 2005 utopil, ale nyní se zjistilo, že žije! Všechny kolem sebe dokonale oklamal pojišťovacím podvodem.

Kameraman Patrick McDermott žil s Olivií osm let. Ale dohnaly ho dluhy a musel vyhlásit bankrot. V červnu 2005 si najal rybářskou loď Freedom a ztratil se u pobřeží Kalifornie. Pobřežní stráž vydala prohlášení, že McDermott zahynul při lodní nehodě, a Olivia tuto zprávu přijala.

Pochybnosti ale zůstaly a byli najati soukromí vyšetřovatelé, kteří nyní vydali šokující zprávu: "McDermott svou smrt zinscenoval. Žije střídavě v Mexiku a Jižní Americe. Používá falešná jména a vyhýbá se placení dluhů. Své exmanželce dluží na výživném tisíce dolarů a jeho syn bude muset vrátit částku 151 000 dolarů, kterou vyinkasoval z otcovy životní pojistky. Máme 17 svědků, kteří pana McDermotta viděli na vlastní oči," uvedl šéf vyšetřovatelů Philip Klein.

Vyšetřování zaplatila televize NBC, která o McDermottovi a jeho zmizení natáčela vzpomínkový pořad. Olivia dlouho za McDermottem tesknila a až v roce 2008 se vdala za Johna Easterlinga, zakladatele a majitele společnosti Amazon Herb Company. Je proslulá i tím, jak se statečně porvala s rakovinou prsu.