Když si byla Kate Winslet na předávání Zlatých glóbů pro sošky, předvedla luxusní hysterický výstup. Člověk by si pomyslel, dokonalá herečka. Jenže Kate bude zřejmě hysterická i v soukromí. Při pohledu na ni totiž o obezitě může mluvit jen anorektička.

Fotogalerie
1 fotografie

„Jako malá holka jsem se nikdy necítila atraktivní. Byla jsem tehdy tlustá a nešťastná a tento druh myšlení mi zůstal po celý život. Pořád je tu ve mně ta část, která se obává, že není tak štíhlá jako ostatní herečky,“ prohlásila Kate.

Kate prý s věkem ale začíná přeci jen nabývat většího sebevědomí, pomáhají jí k tomu také pracovní úspěchy, mezi ně patří i šestá nominace na Oscara za roli ve snímku Předčítač.

„V určitou chvíli, kdy dosáhnete řady svých cílů a kdy můžete být hrdí na svou práci, začnete se uvolněněji dívat na to, kým jste. A to zahrnuje vaši vizáž a vnímání sebe, nemyslím, že vypadám příliš špatně jako matka dvou dětí,“ dodala herečka pro Sunday Express.

Po ženské dokonalosti ale prý netouží, protože není dostupná většině příslušnic jejího pohlaví.

„Dokonalá fyzička je nedosažitelná pro většinu žen, které si nemohou najmout osobního trenéra a které nemají čas nebo chuť trávit dvě hodiny denně cvičením,“ dodala hvězda filmu Předčítač.

Hysterický výstup Kate na letošním předávání Zlatých globů můžete vidět zde: