Vztah hereckých kolegů Dominica Coopera (30) a Amandy Seyfried (23) by mohl sloužit jako podklad pro scénář k dalšímu hollywoodskému dojáku.

Pár hrál snoubence Sky a Sophii, kolem jejichž svatby na překrásném řeckém ostrově se točí celá zápletka snímku Mamma Mia! Už během natáčení se ale oba herci do sebe beznadějně zamilovali. Věc však měla háček: Cooper nechal doma v Anglii svou snoubenku Joannu Carolan (28), se kterou chodil 12 let. Ta si nejprve myslela, že jde o krátké vzplanutí, a zprávy z Řecka ji nechávaly relativně klidnou. Až později pochopila, že jí jde o všechno.

"Poznala jsem ho, když mi bylo 16, a naivně jsem věřila, že náš vztah vydrží navěky. Vyplakala jsem spoustu slz, když jsem se dověděla o jeho nevěře, ale pak jsem se vzchopila a poslala ho k vodě."

Fotogalerie
2 fotografie

Jaké bylo její překvapení, když za ní Cooper ale začal opět chodit a škemrat o další šanci. "Odmítla jsem ho. Nemělo by to cenu. On mne sice potřebuje, ale zároveň přiznává, že miluje i Amandu. Trvalo nám to tři týdny, než jsme si všechno ujasnili." Joanna tvrdí, že její láska k Dominicovi je pryč, a zároveň lituje Amandu. "Ta Američanka je tak mladá a zranitelná. Musela hodně trpět, když se za mnou Dominic pořád vracel."

Amanda ale rozhodně zvadle nevypadá. Při její poslední návštěvě Londýna protančila s Dominikem celou noc a ruku v ruce odešli z klubu až ve tři ráno.