David ale často bývá viděn ve společnosti žen. Že by takhle maskoval svůj "druhý" život? Nebo si to Pamela jen vymyslela, aby se mu pomstila?

Každopádně je Hasselhoff poslední dobou bez peněz a bez kariéry. Je dokonce tak na dně, že přestal hledat novou partnerku a začal žít s mužem. Prozradila to jeho exmanželka Pamela Bach (45), s níž se rozvedl v létě roku 2006.

Fotogalerie
4 fotografie

"David mi vyprávěl, že v současnosti žije s mužským partnerem, který se o něj stará a který ho miluje," citoval Pamelu internetový portál viply.de. Nemocný a na alkoholu závislý herec potřebuje podporu. Ještě nedávno tvrdil, že hledá další, už třetí manželku, ale žádná z kandidátek o něj neprojevila zájem.

Jak se z prosperujícího herce, režiséra a producenta stala taková troska? Hasselhoffova kariéra se v posledních letech vyvíjela od desíti k pěti a herec to řešil alkoholem. V opilosti několikrát napadl manželku, byl natočen, jak zmožen pálenkou blábolí před dcerami Taylor (18) a Hayley (16).

Následoval bolestivý rozvod, během kterého na sebe házeli samou špínu. David podle rozhodnutí soudu své exmanželce a dětem platí půl milionu měsíčně coby výživné. Je možné, že zpráva o tom, že David nyní žije s mužem, je pouze Pamelin výmysl a útok proti exmanželovi. Bývalí partneři jsou totiž tak rozhádaní, že si nic nedarují...