Skonal při převozu do nemocnice. Tragédie se odehrála na Bahamách, kde hercova rodina trávila svátky.

Kolem náhlé smrti Jetta se vyrojila spousta otazníků. Přestože je Travolta zdrcen smrtí syna, může mít podle některých zdrojů jeho smrt na svědomí i on sám. Je stoupencem kontroverzní scientologické církve a odmítal mu podle všeho dávat potřebné léky. A jak je vůbec možné, že o Jettovi téměř celou noc rodiče nevěděli?

Fotogalerie
4 fotografie

Travoltova rodina odmítá komunikovat s médii. Na obhajobu herce však už začali vystupovat jeho právníci, kteří tvrdí, že Jett bez dohledu nebyl, že se o něj starala 24 hodin denně chůva. Spala vedle jeho pokoje, měla 'domácí' chůvičku, na jeho dveřích byl zvoneček, takže by musela vědět, že opustil pokoj a nevrátil se.

Podle USmagazine.com byl Jett ještě při vědomí, když se ho otec pokoušel oživit. Všichni věří, že se se synem stihl rozloučit a on umřel v jeho náruči. Každopádně se ho pokoušel oživit. Jak řekl daily Mailu vyšetřovatel, pan Travolta dělal, co mohl. Ale bylo pozdě.

Jett měl záchvaty už delší dobu, trpěl poruchou cév. Podle jeho matky Kelly Preston (46) onemocněl před lety Kawasakiho syndromem, který může vést až k vážným poruchám srdce. Navíc byl silný astmatik a údajně i autista, což odmítá Travolta přiznat.

Minulý čtvrtek spadl Jett v hotelu Old Bahama Bay nešťastně ve vaně a zřejmě následkem záchvatu se prudce udeřil do hlavy. Upadl do kómatu. Našli ho podle policie až v pátek ráno. To ale Travoltovi právníci odmítají.