Emma Watson, známá jako Hermiona z Harryho Pottera, se dala na studia svobodných umění a pověsila na čas herectví na hřebík. V budoucnosti hraní ve filmech nevylučuje, ale rozhodně prý odmítá kvůli tomu natrvalo přesídlit od Hollywoodu. Ten svět a kolegyně jejího věku jí totiž přijdou příliš bitchy neboli slušně řečeno nemravné a lascivní.

V Los Angeles se ale osmnáctileté herečce líbí, jenže bulvár by ji prý příliš rychle a snadno srovnával s Lindsay Lohan a podobnými.

"Kruci, já bych nikdy nemohla být tak nestydatá. Myslím, že když žijete v Anglii, jste velmi odděleni od Hollywoodu. Tady je úplně jiný přístup a postoj ke všemu. Herectví ve hvězdných manýrách se tu netoleruje. Musíte ze sebe skutečně vypustit duši. Myslím, že v Los Angeles máte úžasný životní styl. Počasí je kouzelné a každý se zdá být tak fit. Vypadá to jako skutečně hezké místo pro život. Samozřejmě, pokud bych tam natáčela nebo cokoli, pak by to bylo skvělé. Ale neznám tam moc lidí," odmítla Watson život v Hollywoodu v rozhovoru pro Moviefone.